Web design

Toimiva ja tehokas
näkyvyys verkossa

nettisivun rakennesuunnittelu ilmeprojekti ilpro oy

Rakenteen
suunnittelu

Toimivuus ja sisältö ratkaisevat käyttökokemuksen
Aivan aluksi määrittelen kanssasi mikä on yrityksesi verkkonäkyvyyden tavoite, ja mitkä ovat ne asiat, joiden vuoksi asiakkaasi nettisivulle saapuu. Sen perusteella suunnittelen rakenteen ja autan tekstisisällön luomisessa. Ensimmäinen versio sivusta on yleensä “rautalangasta väännetty”.

Sivuston
ulkoasu

Visuaalinen ilme auttaa olennaisen löytämisessä
Nettisivun visuaalinen ilme rakentuu luonnollisesti yritysilmeen pohjalta. Käytetyt värit, kuvakkeet, tekstityylit ja toiminnallisuudet helpottavat sivulla navigointia. Myös kuvasuunnitelman teko on olennainen osa visuaalisuutta ja vahvistaa yritysmielikuvaa.
web design kuvasuunnittelu ilmejaprojekti ilpro oy
web desing tekninen toteutus ilmeprojekti ilpro oy

Tekninen
toteutus

Laadukas sivu toimii kaikilla laitteilla
Toteutan nettisivut WordPress -julkaisujärjestelmällä. Jos yrityksessäsi on käytössä joku muu julkaisujärjestelmä, toimin siinä tapauksessa mielelläni yhteyshenkilönä sivun teknisestä toteutuksesta vastaavan henkilön kanssa varmistaaksemme, että nettisivun rakenne, käytettävyys sekä ulkoasu vastaavat sille asetettuja tavoitteita kuten myös sen, että sivusto toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla.

Ylläpito
ja päivitys

Kiinnostava sisältö tuo asiakkaat takaisin
WordPress’lla toteutetulle sivulle sinun itse helppo luoda uutta sisältöä, mutta voit antaa päivityksen myös minun käsiini. Silloin huolehdin, että esimerkiksi kuvat ovat oikean kokoisia, tekstit on oikoluettu ja sivuston ilme pysyy alkuperäisen suunnitelman mukaisena. Myös staattiset sivustot, joihin uutta sisältöä ei tule säännöllisesti, vaativat ylläpitoa. Jo tietoturvan vuoksi on tärkeää huolehtia järjestelmän ja mahdollisten lisäosien päivityksistä.
web design ylläpito ja päivitys ilmeprojekti ilpro oy